GTA Chinatown Wars PC

by Vinny | quinta-feira, abril 02, 2009 in |


Descrição
GTA feito esclusivamente para o Nintendo DS.
Vem com Emulador do DS.

Trailer do Jogo

Imagens

Grand Theft Auto: Chinatown Wars Screenshot

Grand Theft Auto: Chinatown Wars Screenshot

Grand Theft Auto: Chinatown Wars Screenshot
4 comentários:

 1. Anônimo on 13 de setembro de 2010 23:42

  como vou saber se isso vai ddar certo no pc eu quro este game no meu pc custe o que custar em nao em ourtro aparelho

   
 2. ►Ͼάрᶖ†₳ῧ₥◄ on 13 de abril de 2011 03:48

  o site bom em kd os links ativos ta td "File Not Found!"
  ¬¬' daime paciencia meesmoo!

   
 3. Anônimo on 28 de fevereiro de 2013 08:39

  beingness overweight and obese are factors that step-up employ it
  on the touched sphere. The deadened verruca Normally composition of
  onion plant in vinegar all over night. If the bulwark is pocket-sized and is not an
  alarming fact. Got a gram molecule then Davidson's Moles, Warts And skin tags removal ?

  Also visit my website - keloid removal
  Also see my site :: skin tags

   
 4. Anônimo on 24 de setembro de 2013 14:39

  Det kan skje med alle, sier italieneren til klubbens hjemmeside. Eventuelle nye krav vil altså være godt under dette beløpet. Turisme utgjorde seks prosent av BNP i 2010. Det er ikke sikkert det er så mye galt med politikken som med den parajumpers jakke debatten. TaperOgså når det gjelder hvem som har de beste parajumper sprogrammene taper TV 2 terreng ifølge NRKs profilundersøkelse.
  Hun var blitt mye mer samlet, men vekslet fortsatt mellom å ville ha meg hjem igjen og å fordømme meg på det sterkeste. Andre stiller spørsmål ved regissørens presseetiske brudd, spesielt i filmingen av lille Masho idet den danske moren forteller at barnet må flytte ut. Denne parajumper en ble utsolgt på en [url=http://www.vikenbht.no/Parajumpersjakke.htm]parajumpers salg[/url] uke, så den største forskjellen er vel at majoriteten av mine venner ikke har billetter. » Det kan tolkes som et ønske fra forfatterens side om at flere bør skrive som ham selv. Man unngår derfor mange av de farene som kan oppstå ved apparatdykking, som parajumpers feil eller dykkersyke.
  Animasjonen i seg selv er uts og filmskaperne t parajumpers salg som finnes for gi en film som gir inntrykk av at den er laget av et plastisk gummimateriale som strekker og bugner seg i alle retninger. Svakere enn ventetEmpire State-indeksen for september kom inn på -10,4, viser tall fra amerikanske myndigheter. Det eneste jeg visste var at jeg skulle møte noen utenfor en parajumpers tasjon klokken seks. Bare en uke tidligere hadde en lege sett direkte inn i et TV-kamera og sagt: Hun kommer ikke til å lide, hverken av sult eller tørst, for Eluana døde for 17 år siden! Dere kommer til å få vanskeligheter med å fremstille meg som optimist, sier Borg selv.
  Han har vært en av landets kjente og mest kjære skuespillere i en årrekke, og harvært medi drøye førti filmproduksjoner. Apple tapte sBakgrunnen for den nye rettstvisten er en sak fra august, der California-jury gav Apple rett til en erstatning på i underkant av seks milliarder kroner. Dette åpner opp for en lokal og parajumpers salg differensiering som har vært helt uhørt siden masseproduksjonens tidsalder modnet mot slutten det 19. Jeg har vært to måneder i Genéve og to måneder i New York etter at han ble født, men føler nå at han må ha mer av meg. Da kom telefonstormen fra fortvilte mennesker.
  Den minner oss om at livet oftere burde vært sånn, at alle fikk fortelle sin historie selv. Det går ut over det vi faktisk vil presentere. Samfunnet er mindre homogent enn noensinne. Jo fordi samfunnet krever at dersom en situasjon oppstår, så skal jeg i verstefall skyte [url=http://www.vikenbht.no/Parajumpersjakke.htm]parajumpers[/url] en person slik at denne dør [url=http://www.vikenbht.no/Parajumpersjakke.htm]parajumper[/url] omgående. se boligkrisen i Oslo- Fire nye hus her og 15 nye hus der, vil ikke dekke behovet for nye boliger i Oslo.

   

Aviso

Este site não hospeda nenhum ficheiro. Apenas contem links para outras paginas disponíveis na Internet. Faca os downloads somente para teste, devendo de seguida apaga-los. Se gostar compre, somos totalmente a favor da preservação dos direitos autorais.

Estátisticas


Seguidores

Recados

Parceiros

Windows e Linux

Banner